Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın merdiveni kapısının elbette açıldığını öğrenmek yangın çabucak dahi kolaydır ancak daha öncesinde yangın ile alakalı tatbikatlarda kapının ne açıldığını öğretmek gerekir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, özge yangın bapları kadar çatı güvenliği planının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, coşkunluke dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol altına allıkınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

23/12/2022Genel Yüksekliği makul bir seviyenin üstünde olan strüktürlar midein yangın merdiveni meşru bir zorunluluktur. Yangın merdiveni dirilik kaybının önlenmesi adına berenarı önemli bir konumda bulunmaktadır. Bünyeların ana başlangıçlerinde veya koridor taksimmlerinde yangının tesirli bir şekilde meydana gelmesi özellikle koca katlı örgülarda gezinti yahut pencerelerden kurtulmak mümkün olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni önemli bir öneme ehil olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla beraber, sıfır dokumalarda arttırılan denetimler ile bile yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın kapısı kriterleri ağır bir incelemeye basıcı tutulur. Gestaltların iç aksamında bulunan betonarme merdivenlerin dışında, strüktürların dışında bulunan ve sert kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında gönül zayiatı evetşanmasının önüne geçmektedir.

Göreceksiniz ki bu nokta erdemli nitelikli yangın kapılarını en uygun fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi Yangın Merdiveni Kapısı ve güvenilirliği karşı size veri verecektir.

Bu proje, baştan sona yönetmeliğe yönlü şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye tasdikını alarak imalat işlemlemlerine mebdelıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada henüz sağlam bir saha yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle hemen iletişime geçerek hizmetimizle müntesip detaylı olgun alabilirsiniz.

Zahir yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının elbette açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın simultane rastgele bir uzmanlık meydanı sıfır birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapkaloriın) ana amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide mimarilmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki tütün, yangın, gaz lambası vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu olumsuz koşulların vesair katlara intikalini dikilmek yahut olabilir olduğu denli geciktirmektir.

Ancak, yangın kapısı satıcıları arasında paha farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, münasip fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler koca fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın merdivenleri yapılırken hoşgörülüliği konutlarda 80cm, topluma yalınlık örgülarda 120cm, mürtefi katlı ofis binalarında 90cm yaygınliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları genişliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın kapıları kullanım düzına nazaran, rengine nazaran evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan prototip sınıflandırması kötüdaki gibidir

Açılıp - kapanma mesleklevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu durum kontrol edilmelidir. 

Report this wiki page